Nejlepší kuřecí soté se zeleninou, autorka receptu a foto: Nela
Fit recept na kuřecí soté se zeleninou. Zdravý a rychlý oběd či večeře se značkou receptydobrékuchyne.cz. Stačí si popřát jen dobrou chuť.
Jednoduché kuřecí soté se zeleninou. Garantujeme, že si pochutná celá rodina. Skvělý fit recept i pro začátečníky.
Kuřecí soté je velmi oblíbené nejen u dětí, ale i dospělých. Maso nakrájené na nudličky nebo kostičky, s oblíbenou zeleninou.
Můžeme si ho připravit na mnoho způsobů.
Jako novinku dnes uvádíme fantastické kuřecí soté se zeleninou. Vyzkoušejte.
Máme pro vás taky grilované kuřecí prsa na pánvi, rychlý recept
(na 4 až 5 porcí)
Ingredience - 500 g kuřecí prsa, 2 polévkové lžíce másla nebo olivového oleje, 1 ks větší cibule, 1 ks malá mladá cuketa, 2 ks mrkev střední velikosti, 2 plné hrsti mraženého hrášku, Na dochucení: sůl, pepř, mletý kmín, mletá červená paprika, kurkuma (výborná na klouby, působí i protizánětlivě) nebo jiné oblíbené míchané koření (čína, gyros, grilovací koření apod.). Na zahuštění: malá lžička Solamylu rozmíchaná v trošce vody (můžeme i vynechat)
Tip pre vás
[Více receptú z webu receptydobrekuchyne.cz naleznete zde - kliknite]
Tip na závěr: Kuřecí maso si připravme den předem. Nakrájené na kostičky ho vložme do misky, přidejme polévkovou lžíci oleje a pepř podle chuti. Důkladně promícháme, uložíme do lednice na pár hodin. Masíčko bude mnohem chutnější a jemnější, rychleji se udusí, ušetříme si i čas při samotné přípravě.
Šťavnatý zdravý cuketový perník je dobrá volba, když nevíte co s nadbytečnou cuketou. Potěšíte s ním celou rodinu.
Pokud přemýšlíte co na stůl pro návštěvu a chcete aby to bylo rychlo upečené a chutné, jsou pizza šneky skvělá volba. Naše oblíbená svačina na koupaliště nebo na výlet.
Bábovka z ořechů a mrkvy má krásně zlatou barvu, skvělou chuť a navíc je plná zdravých věcí, které podporují naši imunitu.
Jednoduché vepřové špízy Dobré Kuchyně jsou skvělá letní pochoutka z grilu, ale můžeme je také připravit doma v troubě.
Hraběnčiny řezy se řadí mezi jedny z nejoblíbenějších moučníku v Česku. Místo pšeničné mouky používám mouku špaldovou a sladím cukrem s méně kaloriemi a také vhodnějším pro diabetiky.
Když se řekne znojemská omáčka, hned cítím tu nezaměnitelnou nakyslost omáčky, která je u nás tak oblíbená.