Vynikající šťavnatý granadír, autorka receptu a foto: Nela
Vynikající šťavnatý granadír, jednoduchý Grenadýrský pochod. Inspirujte se našim top receptem na výborný oběd či večeři bez masa.
Někteří ho milují, jiní velmi nemusejí. Pokud si však připravíte granadír podle našeho receptu, určitě si pochutnáte.
Když vaše polovička musí mít i maso, na vrch přidejte kus opečené krkovičky nebo uzeného masa.
Vyzkoušejte i recept na nejlepší strouhanou cuketu - kliknete
Chcete si připravit tradiční granadír (Grenadýrský pochod), ale nevíte jak na to? My vám poradíme. Nabízíme podrobný fotorecept.
Nejlepší šťavnatý granadír, granadiersky pochod. Vařte s námi tradičně, jednoduše a chutně. Přejeme vám dobrou chuť.
Máme pro vás taky recept na fantastická grilovaná kuřecí prsa na pánvi
(4 porce)
Ingredience: 6 ks brambor střední velikosti, 300 g těstoviny flíčky (případně jiný druh oblíbených těstovin) ,1 ks cibule střední velikosti, 30 g másla, 3 polévková lžíce olivového oleje (oleje). Na dochucení: sůl, pepř - podle chuti, ½ lžičky celé nebo drceného kmínu, 1-2 polévkové lžíce mleté červené papriky.
Tip pre vás
[Více receptú z webu receptydobrekuchyne.cz naleznete zde - kliknite]
Tip na závěr: Pro přípravu granadír můžeme zvolit i těstoviny celozrnné nebo špaldové, při intoleranci na lepek zase těstoviny bezlepkové. Naše kuchyně myslí na všechny.
Dobrou chuť přejeme.
Zkuste taky recept na najlepší granadír slovenského webu Ženyvmeste.sk
Šťavnatý zdravý cuketový perník je dobrá volba, když nevíte co s nadbytečnou cuketou. Potěšíte s ním celou rodinu.
Pokud přemýšlíte co na stůl pro návštěvu a chcete aby to bylo rychlo upečené a chutné, jsou pizza šneky skvělá volba. Naše oblíbená svačina na koupaliště nebo na výlet.
Bábovka z ořechů a mrkvy má krásně zlatou barvu, skvělou chuť a navíc je plná zdravých věcí, které podporují naši imunitu.
Jednoduché vepřové špízy Dobré Kuchyně jsou skvělá letní pochoutka z grilu, ale můžeme je také připravit doma v troubě.
Hraběnčiny řezy se řadí mezi jedny z nejoblíbenějších moučníku v Česku. Místo pšeničné mouky používám mouku špaldovou a sladím cukrem s méně kaloriemi a také vhodnějším pro diabetiky.
Když se řekne znojemská omáčka, hned cítím tu nezaměnitelnou nakyslost omáčky, která je u nás tak oblíbená.