Poctivá česnečka s bramborem, autorka receptu a foto: Nela
Chcete si posílit imunitu? Připravte si s námi česnečku. Vynikající česneková polévka s bramborem se značkou Dobré kuchyně.
Nabízíme skvělý recept, který se vyplatí vyzkoušet. Jednoduchý a rychlý recept i pro začátečníky.
Česnek je skutečným zázrakem pro naše zdraví. Má nejen antibakteriální a antivirové účinky, je plný i důležitých minerálů. Připravte své rodině chutnou polévku. Ať vám chutná.
Tohle je domácí česnečka. Stačí popřát už jen dobrou česnekovou chuť.
Máme pro vás i recept na pečené brambory v troubě - kliknete
Polévky se těší velké oblibě, protože jsou úžasné na oběd, ale i večeři. Inspirujte se naší výbornou česnečkou s bramborami, strouhaným sýrem a opečeným chleba.
Chutná polévka zahřeje a zasytí. Dnes vám přinášíme polévku, kterou si můžete uvařit během celého roku. Fantastická česneková polévka - česnečka, kterou musíte vyzkoušet. Vařte s námi hravě a zdravě. Vařte s Dobrou kuchyní.
Recept na úžasné polévky webu receptydobrekuchyne.cz
Vyzkoušejte i náš recept na skvělou houbovou polévku ze sušených hub
(pro 5 osob)
Tip na závěr: Chcete ještě intenzivnější česnekovou chuť polévky? Přidejte rozmačkaný (nastrouhaný) česnek přímo do talíře před podáváním. Jen pozor na ten zdravý dech. Dobrou chuť. Vyzkoušejte i naši dýňovou polévku.
Máme pro vás i recept na rýchlu cesnakovú polievku slovenského webu Ženyvmeste.sk
Stačí jen několik surovin, které dost možná už máte doma, a za pár minut vykouzlíte zapečený květák, výborný oběd nebo večeři.
Šťavnatý zdravý cuketový perník je dobrá volba, když nevíte co s nadbytečnou cuketou. Potěšíte s ním celou rodinu.
Pokud přemýšlíte co na stůl pro návštěvu a chcete aby to bylo rychlo upečené a chutné, jsou pizza šneky skvělá volba. Naše oblíbená svačina na koupaliště nebo na výlet.
Bábovka z ořechů a mrkvy má krásně zlatou barvu, skvělou chuť a navíc je plná zdravých věcí, které podporují naši imunitu.
Jednoduché vepřové špízy Dobré Kuchyně jsou skvělá letní pochoutka z grilu, ale můžeme je také připravit doma v troubě.
Hraběnčiny řezy se řadí mezi jedny z nejoblíbenějších moučníku v Česku. Místo pšeničné mouky používám mouku špaldovou a sladím cukrem s méně kaloriemi a také vhodnějším pro diabetiky.