Šišky, tradiční masopustní, babiččin RECEPT - autorka receptu a foto: Nela
Výborné šišky, domácí, masopustní, tradiční recept. Masopust - období zábavy a dobrého jídla. Šišky již tradičně patří k tomuto období. Vyzkoušejte recept z dobré kuchyně.
Šišky, povidlové, výborné, chutné. Ještě jste je nedělali? Vyzkoušejte náš recept a připravte si vláčné, domácí šišky, kterým jednoduše neodoláte.
Vyzkoušejte recept na tradiční masopustní šišky z podle receptu naší Dobré Kuchyne. Určitě se k němu vrátíte a pomůže vám vytvořit v domácnosti pravou masopustní náladu. A nemusí být právě ani masopust.
Nejlepší kakaový závin, ověřený fotoRECEPT - kliknete
Milujete šišky? Nevíte jak na to? Dobrá kuchyně vám nabízí podrobný fotorecept na nejlepší masopustní šišky podle babiččina receptu. Určitě jim neodoláte.
Recept pro vás - Třešňová bublanina hrníčková, ověřený recept
(na 50 až 80 kusů, dle velikosti a libosti)
Ingredience (80 ks) - 500 g hladká mouka, 250 ml mléka, 1 ks vejce, 3 ks žloutek, 1 ks droždí (42 g), 4 polévkové lžíce práškového cukru, 1 vanilínový cukr, 4 polévkové lžíce oleje, 4 polévkové lžíce rumu, špetka soli, citrónová kůra, olej na smažení.
Tip pre vás
[Více receptú z webu receptydobrekuchyne.cz naleznete zde - kliknite]
Dobrou chuť.
Máme pro vás taky recept na tradičné šišky slovenského webu DobráKuchyňa.sk
Stačí jen několik surovin, které dost možná už máte doma, a za pár minut vykouzlíte zapečený květák, výborný oběd nebo večeři.
Šťavnatý zdravý cuketový perník je dobrá volba, když nevíte co s nadbytečnou cuketou. Potěšíte s ním celou rodinu.
Pokud přemýšlíte co na stůl pro návštěvu a chcete aby to bylo rychlo upečené a chutné, jsou pizza šneky skvělá volba. Naše oblíbená svačina na koupaliště nebo na výlet.
Bábovka z ořechů a mrkvy má krásně zlatou barvu, skvělou chuť a navíc je plná zdravých věcí, které podporují naši imunitu.
Jednoduché vepřové špízy Dobré Kuchyně jsou skvělá letní pochoutka z grilu, ale můžeme je také připravit doma v troubě.
Hraběnčiny řezy se řadí mezi jedny z nejoblíbenějších moučníku v Česku. Místo pšeničné mouky používám mouku špaldovou a sladím cukrem s méně kaloriemi a také vhodnějším pro diabetiky.